Such is your cold coquette...

Женя Чайка
Які ж ви холодні, так би мовити, кокетки:
Сказавши "Ні" - сонце в душі переможене, на шиї - мітки ;
Сказати "Так"  - і де моє вино?-  тримати на жердині,   
Дивлячись куди вітер подує - там і падіння.
Навіщо? Знизу серце, байдужістю зруйноване.
Навіщо? Єдине почуття - внутрішне глузування.
Лавина в сентиментальності гір,
Трунар пропонує свій найкращий витвір.
Але поки це, ще тільки невинний флірт - 
Не зрада і не кохання - лише підроблений світ...