Сльози

Горбатюк Надежда
Котяться сльози...Я плачу, мій Боже...
Перед Тобою- мій смуток, тривоги,
Радість, надії і стогін сердечний.
Все поєдналось в солоних озерцях,

Що льються і льються, немає їм краю...
"Чому гірко плачеш?" - мене запитаєш.
"Я навіть не знаю. Та іноді сльози
Говорять за мене...Словами - не можу

Я все пояснити, що діється в серці.
Тому виливаю сльозами себе я:
Свій біль, свої мрії та щирі бажання,
А Ти їх у пОсуд збираєш, я знаю. 

І жодна краплина ніде не пропАде-
Молитви і сльози в надійному стані.
Коли ними чаші наповнити зможу-
Отримаю з неба Твою допомогу.