Хочу сказати

Татьяна Адигамова
Хочу я тобі сказати:
Розбивай скоріше ґрати
І лети мерщій до мене
В море трав густе, зелене!
Дожени мене у полі,
Понад ним пливуть поволі
Хмарки білі і легенькі.
Ми, як діточки маленькі,
Горілиць впадемо в трави,
Будем слухати ласкавий
Шепіт кашки, звіробою
І кульбабок… Я тобою
Замилуюсь і захочу
Цілувати твої очі,
Чуб густий і непокірний.
Ну а ти, мій милий, вірний,
Ти… Не смію і сказати…
І тому скоріше грати
Розбивай, лети до мене!
Я чекаю, наречений…
23.10.07.