Кати

Кот-С-Гитарой
На рідну землю
За рідні грати
За те, що хочем воювати
Проти світу та властей
Які катують нас - людей.
Вбивають нас у грати
Залізні, безпощадні кати

Безпомічність для них лиш слово
Яке не вважають за лихого
Все так і повинно бути
Ми безпомічні, але ми люди...