Заради чого

Сидни Вишес
Занадто багато думок та ідей
Занадто багато на один день
Куди нам іти,від чого тікати
Діяти швидше чи просто чекати
Прагнути кращого,жити інакше
Грубіше кричати чи трохи м'якше
Все життя прагнути до одного
але тільки би знати...Заради чого?

А потім рознести все навколо
Щоб більше серце не кололо
Забути назавжди про цей світ
Бо вже сказано,що people equal shit
В очі порожні огидно дивитися
Але треба і нікуди дітися
Сховатись можливо тільки від себе
Я готовий на все заради тебе!