Недитячi казки

Эмуляция Жизни
Ти братку ще віриш в дитячу казку?
Вона тепер дещо інша та що поробиш
Така тепер «с'est la vie», всі герої в блогах
А пошту розносять вірні собаки-хаски

Ранкова кава, тости, тютюн, Outlook
Чи цього хотіли медійні твої герої?
Легко стояти звитяжцем над муром Трої
Дивлячись переможно у свій ноутбук

Малюк, вони пишуть чергові story
Добро там завалить вкотре всесвітнє зло
А ти обернись, зазирни у інше табло
Рахунок 100:0! І, повір, не на нашу користь…

Малий відірвись від екрану ти що їси?
Черговий «снікерс» і пляшка якоїсь коли
В мобільному тусять нудьга і тупі приколи.
А раю не буде, як м’яса у ковбасі…

На «Quo Vadis» відбірним (російським) матом,
А що відповісти, хто знає її ту латинь?
Лиш медики, дурні й поети, всім іншим лінь.
Жінки всі у черзі на шлюб з черговим банкоматом!

Дитино ти все ще віриш у ті кАзки?
Коли вже про Білосніжку відзняли порно,
Все чорне назвали білим, а біле чорним?
Покинь інтернет і з полиці бери книжки!