Лiмiт

Женя Чайка
 Ось і закінчилося все людське в мені 
 Воно тоне в брехні, горить у вогні 
 Набридло давити нещиру посмішку
 Спроба невдала - отримуй чорну мітку
 Читаю про майбутнє в інтернеті
 Ввімкну тб - збережу свої нейрони
 І спокійно проісную до тридцяти
 До своєї природної смерті
 "Ржать, жрать, срать" - іншого вже не дано
 І тобі, я бачу, так досить комфортно
 Попреджав як тільки міг
 Може зрозумієш коли зібють з ніг
 Той, хто спонсує - спостерігає за нами
 Долари випадають з дірявих карманів 
 "Сьогодні пахай, потім іди бухай
 Далі - до самиці, без штанів звичайно 
 Я влаштую вам справжній рай 
 І на рідних не дивись - ходи убийсь" 
 А як же тут не згадати нашу матір
 Коли за гроші брат здає брата
 Не вспієш ти вчасно отямитись
 Коли за момент будеш убивати

 Може кричати, що ти "освідчен людина"
 Та я все ж бачу лишу волаючу тварину