Поетам

Женя Чайка
 Ми шукаємо рими на слова
 Вимальовуючи почуття на папері,
 Так, щоб була відсутня мова
 Продовжуючи часто без міри.

 Мріям придумавши імена,
 Обравши ілюзії долею -
 День за днем - нові полотна
 Лиш на них ми можемо бути собою.

 Але не знайшовши себе в історії
 Прагнемо вигадати образ інший.
 Не виходить поки що -
 Знов стоїм на рубежі.

 Та продовжуючи з роками моральний бій,
 Втомившись від образ і вихвалянь.
 Ми не знайдемо вічний спокій
 На радість нових поколінь ...