Сон

Женя Чайка
Кажуть перед смертю, перед людськими очима
Проноситься все життя, його частина століття
Фініш, кінець, не знайшовши корінь Зла
Остання мить мого життя - лину тепер у забуття
Від першої і до цієї останньої хвилини
Коли вже байдужа реальність
Ось вона - свобода
Не обтяжує ненависть
Бачу я важливі картини
Яскраві приклади долі
Свої перші кроки й падіння
Батьківську радість
Мої невдачі і розчарування
Людську радість і поразку в коханні
Багато свят було на шляху
Та й від бід іноді не міг перевести дух

Хоча й відчув вперше щастя в цю секунду
Чекав, коли будильник нарешті мене розбудить...