Незабутньо...

Абсолютно Живая
На цім сумнім шляху від «так» до «ні»
Ділитися ще довго помилками…
Хіба це знак «приходив уві сні»?
Ти будеш снитися мені роками…

Хіба це привід «погляд, мов вогонь»?
Я вже не пам’ятаю і обличчя…
Ні губ на смак… ні дотику долонь…
Хіба ім’я?! Та все одно не кличу…

Чим існування гірше за життя?
Різниця хоч мала, та не відсутня…
Чому? Я вже на крок до забуття…
Чому на крок?
Бо ти - це незабутньо…