Наркотичний продукт

Виктор Малороссов
Епіляція
       рослинності
                соломою
Робить
        делікатний
                наш продукт
Наркотичним,
            майже
                до нестями...
Медітація
          у стані
                нерухомості,
Після чарки,
            підіймає
                чахлий дух
Патріотів
          сексу
                полум"яних!



    11.06.2011р.