Безмежн в дчуття у сердц

Леди Времени
Мені так подобаються твої очі.
Я все більше до тебе хочу...
Твої руки кличуть до себе -
Мені мало чого треба...


Мені так подобаються твої очі.
Я все більше до тебе хочу...
Твої руки кличуть до себе -
Мені мало чого треба...

Твій голос бринить у вухах.
Моє серце все й досі крутить
Намагаюсь позбавитись цього
Не можу відмовитись від спокуси твОї

Спиняється дихання поряд з тобою.
Богате життя несу за спиною,
А ти щось нове,світле для мене,
Ти поряд зі мною,що ще для щастя треба...?