Я викреслю тебе

Оксана Яковлева 2
Я викреслю тебе з свого життя...
я викреслю,
як зайве слово
у тексті про кохання...
Я викреслю тебе-
у нас нема кінця
У нас лиш недописаний монолог страждання..
Я викреслю тебе....
Ти чуєш???
Назавжди!!!
Й вкінці цього роману
не поставлю кому
я викреслю тебе
Й слова твої
у короткому оповіданні цьому
Я викреслю тебе
із списку тих героїв
що будуть грати ролі
моїх п"єс
Й забуду я тебе,
Як непотрібний повід
Шукати те в тобі,
Чого ніколи не знайдеш...