Hellish Angel

Алевтина Певень
Hellish Angel gave me wings,
I am one of his new things.
Angel told me:”You may kill”.
I must do this and I will.

Hellish Angel took my soul,
I am empty heartless doll.
Angel told me:”You must die”.
I will do this and I try…

Hellish Angel is my God.
I'll join His kingdom, but
I've done too little sins
To deserve my damned prince.

Hellish Angel! I’m your slave.
I am strong and almost brave.
I am nothing but I must
Turn all beauty into dust.