Сьогоднi

Инна Франчевски
Який ти сьогодні легкий...
Уявімо, що я нецілована,
Уявімо, що ти - не чужий,
Уявімо, що ми незіпсовані...
Хай сьогодні не буде вина,
І цигарок в руках холодних...
Твої руки й моя спина
У таємній змові сьогодні...