Обличчям до iстини

Наталия Веселицкая
Привітання з 25-ою річницею
організації інвалідів
"Обличчям до iстини"

Повернемось обличчям до істини!
І побачимо кращії миті,
Щоб сміялись з любов’ю та вдячністю
Всі малі та дорослі на світі.

Творчість щоб панувала – найкращого
Побажаємо щіро та весело.
Справа в тому, що ми не обмежені
Бути справжніми, жити збентежено.

Подаруємо Мрію. І лагідно
Серцем разом співаємо пісню цю.
Справу добру робить не припинемо,
Бо живемо з любов’ю до Всесвіту!

                13.06.2011