Аралар тар

Фаниль Асфаров
Кулларымным кочлэре бар.
Йорэгемнем жылысы бар.
Бер беренэ пар булып.
Тормыш юлын узасы бар.

Таралмаган союлэр  бар.
Йорэгемдэ мэхэббэт бар.
Синем кулны кулга алып.
Бергэ бергэ барасы бар.

Кузлэремдэ ялкыннар бар.
Кунелемдэ телэклэр бар.
Бер беребезгэ кавышып.
Бик куп жырлар язасы бар.

Бу доньяда аралар тар.
Меннэгэн кешелэр бар.
Берсен генэ табып алып.
Бик матур, яшисе бар.