Добра!!!

Владимир Торчинский
*****
 чи знову Дощ, як із відра,
 чи з Вітром Сніг, як навіжені…
 за всі шляхи мої скажені
не треба злата й серебра!
не плачте, грішні і блаженні,
 коли прийде моя пора,
бо я горів, палав, не жеврів
по різні сторони Дніпра!
хай мало змісту від пера -
 піде зі мною все, що  в мЕні,
 а я залишу на  дві жмені
 Добра!!!
                Умань, до 1999 р.