Для нас, чи для когось

Владимир Торчинский
*****
все у бутті прозаїчно,
все чомусь суперечить
і найтепліший Вечір,
найголовніший Вечір,
найчарівніший Вечір
 жити не буде вічно

плюнуло Небо Снігом
на пізню Осінь знову:
тільки найперше – Слово!
тільки найкраще - Слово!
тільки останнє – Слово!
а все інше не в Книгах

має колись розпочатись
все, а чи рано, чи пізно:
і найдобріша Пісня,
найвеселіша Пісня,
найголовніша Пісня
вічно не буде звучати!

тільки нічого такого,
що просто без вісті щезне:
ВЕЧІР цей ще воскресне!
СЛОВО це ще воскресне!
ПІСНЯ ця ще воскресне
не для нас, так для когось!
                Умань, 2000