Небесна птиця

Владимир Торчинский
******
(під гітару)

Не питай, не питай –
 Літай!
 Не хвались між людьми
 Крильми!
Бо, не дай Бог не злетиш,
На сміх!
Бо, все одно, не вгодиш
 На всіх!

СерцЯ мечем сподівань
 Не рань!
 Ти не страшись темноти  –
Лети!
Бо всі гріхи й каяття -
Життя!
І кожен з нас для буття
 Дитя!
                Умань, до 1999 р.