Я знову тут...

Владимир Торчинский
******

(під гітару)

Ще сонячно, тепло і рано,
Та час вже збиратись додому –
 Відточене слово, як бритву,
 Ховаю у душ глибину…
Життя не пробачить нікому,
 Хто думав про нього погано,
 І я доспіваю молитву
 І зніму сорочку брудну
Я знову тут…

Ми в цьому житті тільки гості
Веселі й сумні пасажири,
 Як тільки закінчаться візи –
 Потягне Творець за рукав…
Пробачте, що в прояві злості
 Гуляв і грішив, і транжирив,
 Що з посмішкою Мони Лізи
 І жив, і творив, і кохав
Я знову тут….
 
І хай ці Звуки, веселі Звуки
 відтворить Слово, заключне Слово!
Хай це Слово, заключне Слово
 повторять Ноти, мажорні Ноти!
Хай ці Ноти, мажорні Ноти
зростуть у Пісню, в найкращу Пісню!
 Щоб цю Пісню, найкращу Пісню почули люди!..
Я знову тут….
                Київ,  грудень 1999, р.