Вальс на битому склi

Владимир Торчинский
Три стіни, вікно і потолок,
Люди, двері й постіль серед ночі...
Давай полетимо з Тобою до зірок –
Зірки до нас летіти не хочуть

Станцюєм тільки вальс на битому склі
Я ж не даремно бив бокали
І полетимо подалі від землі
Щоб дуже довго нас шукали
А-я-я-я-я-яй (4)

Ми такі великі, ми такі малі,
Ми веселі, бо у нас є крила
І наш вальс на битому склі
Є для нас тільки зрозумілим

Важко так зробити перші рухи й крок – 
Рухи й крок – це завжди подія
І політ навіть до зірок
Хай слабка, та свідома дія

А-я-я-я-я-яй (4)
Ти чудово ловиш хід моїх думок,
Я ловлю всі Твої бажання
Ми вдвох ігноруєм рок
В неземне граючи кохання

Хтось вдихає наркотичний дим,
Мріє хтось про нереальні далі
І ми вдвох давно уже летим
До зірок, а можливо, й далі
                Умань, 1999 р.