Нiч перед дощем

Владимир Торчинский
Ненаситна ніч
ще марить снами
Маса протиріч
ще не з нами –
Я іще не я,
Ти іще не Ти...

Ми з Тобою ще
цінуєм маски:
Ніч перед дощем –
нема розв’язки
І ми до грози
бережем тузи

Ми з Тобою ще
цінуєм маски:
Ніч перед дощем –
нема розв’язки
Поки є ще час –
ще не вистиг чай

Це усе ще роль –
все так чарівно:
Я іще король,
а Ти – царівна
Я іще не я,
Ти іще не Ти...

                Київ, 1999-2000 р.