З Тобою i без Тебе

Владимир Торчинский
Чуєш, я співаю невміло,
Бачиш, як я очі мружу,
Хочеш, я віддам тобі тіло,
Лиш не чіпай мою душу

Без Тебе не так, як з Тобою
Бо Ти  далека від неба
І в чомусь Ти є головною,
Та грати на цьому не треба

Бо я тебе залишу
Чи відійду в спокій і тишу
І мене корабель понесе
Туди, нереально де все

Повір, я граю невміло,
Признай і не прийми за крамолу
Те, що я віддаю Тобі тіло,
А душу віддаю рок-н-ролу

Зігрій мої руки холодні
Своїми солодкими устами
Змирись, що ми разом сьогодні,
А він був і буде з нами

Навіть коли я Тебе залишу
Чи відійду в спокій і тишу
І мене корабель понесе
Туди, нереально де все

                1998 или 1999 гг. (Умань)