Про к шку

Валентина Краснова
Принесла кішку додому –
Дорогой ласкалась,
Потім баче – не її дім…
Тож вона злякалась.
Та й дернула деру,
З поганою кішкою
Немає сговору.

Каже кішка:
«Піду пішки –
Бо мені до свого дома
Дорога знайома!»