Моя Украина песня

Ольга Квиташ
Моя Україна - степи, наче море,
Духмяні сади, життєдайні поля,
Повітря п'янке, небо синє, прозоре,
Й дитинства мого ніжна ненька-земля.
Країно моя, ти - народ працьовитий,
Ти - наше минуле й дітей майбуття;
Як маму, не можна тебе не любити,
Ти в серці завжди на стежині життя.

Приспів:
Чи ти знаєш, земле, моя земле люба,
Чи ти знаєш, рідна, про мою любов?
Неню-Батьківщину, у житті єдину,
Будьмо щиро славить, славить знов і знов.

Ти жити з любов'ю до всього навчила
І серцю відкрила життя мого суть;
І де б моя доля шляхи не стелила,
А крила любові до тебе несуть.
В нас зорі вечірні яскраві, казкові,
Піснями уславлений лагідний край;
Дніпра повноводного хвилі шовкові,
Усі краєвиди - справжнісінький рай.

Приспів:

Проживши життя - я нажитись не зможу,
Закохана в землю свою назавжди;
У дні негаразду й годиноньку гожу 
З тобою в думках я, для тебе труди.
Нехай пропонують скарби всього світу,-
Без тебе не зможу у спокої жить;
А прийде вже час для мого заповіту -
У рідних обіймах жадаю спочить.

Приспів: