Перша

Максим Ролин
Ховаєшся в снах, живеш у думках,
Сказати тобі стає мені страх.
На мене ти не звертаєш уваги,
Мабуть за те, що маю я вади.

Коли ти мовчиш, я задихаюсь.
Кохаю тебе, цього не цураюсь.
Тоді, коли сум закричить
Ти подивись, як сонце блищить.

Скільки можна на ниточці висіть?
Рік зустрічі дві тисячі вісім.
Дев`ять, десять минає,
А вона нічого не знає.

Приспів:
Очі твої тримають в полоні
Ім`я твоє пульсує у скронях,
Вуха мої «по вуха» у ваті,
Вуста шепочуть: «Люблю тебе…»

Сьогодні дзвони сто один
Зайнялась пожежа, підвіконня, один.
У темряві мерехтять літачки,
Це мої паперові значки.

Я відчуваю адреналін
Коли з тобою один на один.
Згадаю шикарну у красивому платті
Одразу скажу: «Люблю тебе,…»

Приспів

Ти посміхнешся, я хочу літати,
Ти засмієшся, промовчу: «Люблю тебе,…»
Дістав тобі зорі, але вони мляві
За рифчик цей спасибі Полтаві.

Приспів