Невикористане життя

Екатерина Ефименко
Чиї чекають тебе очі?
У ночі небо - як смола.
Де заховатися від нього,
Перечекати до тепла?

Свідомість звузилась зі скрипом
До кодів і до номерів.
За прапори кричиш до хрипу
Щоразу - інших кольорів.

В інформаційному полоні
Попід мобільним покриттям
Чиї стискаються долоні
В молитві за твоє життя?

Чия врятує тебе пам'ять
У спогадах від забуття?
Пригадуй, поки є ще трафік
Невикористаного життя.