Без тебе

Виктор Токс
На голову дощ лиє
І вітер б'є у спину,
А в серці смуток виє -
Шепоче, що загину.

Розбились об проблему
Всі радісні години.
Не було у житті моєму
Кращої людини!

Повільно дні минають.
Сьогодні ти ще з нами,-
А завтра поховають
Тебе в глибокій ямі.

Вже сльози ріжуть очі
Та кров не гріє жили -
Безсонні стали чорні ночі,
Згасли мої сили.

В руках тримаю квіти.
Не знаю, що робити.
Як горе в серці вбити?
Не хочу далі жити!

Крізь ламкий холод тіла
Не чую подих. Мила -
Душа твоя, розправив крила,
В небо полетіла...

______________
[27 октября 2007]