Отпускай...

Амма Хэстер
Танго в  ночи...эй  палач...
Слепая душа,больше  не плачь
Стук сердца и  боль,черный плащ
В жизни  моей полно неудач...
Прошепчу тебе на ушко - прощай
Я уйду,но ,а ты засыпай
Не твоя теперь подружка,так и знай
Забывай обо всем ,улетай...
И давай ценить секунды...а,давай
Ну ,а раз не нужна -отпускай


Release..


Tango at night  ..hey  executioner..
Blind soul, no longer cry
Knock of heart and  pain, black cloak
In life  my full failures..
I will whisper to you on an ear - forgive
I will go away, but, and you fall asleep
Not your now girl-friend, so know
Forget about everything, fly away..
And let us value seconds..and, let
Well, and -отпускай is not needed one time



Відпускай..


Танго в  ночі..ей  кат..
Сліпа душа, більше не плач
Стук серця і  біль, чорний плащ
У житті  моїй повно невдач..
Прошепочу тобі на вушко - прощай
Я піду, але, а ти засинай
Не твоя тепер подружка, так і знай
Забувай про усе, відлітай..
І давай цінувати секунди..а, давай
Ну, а раз не потрібна -отпускай