В1РШ1

Надежда Мартынова Данчак
                В І Р Ш І

Верлібр з життя ми пишемо,
Вірші римуємо, складаємо,
Та   Богу  дяку маємо, Йому -
Хвалу душевно ми співаємо...

Він нам дає писати,
Думки душі, своєї виражати,
Своє натхнення показати,
Поетику життя пізнати...

Життя  як річка тече, тече,
А крила-руки вітер розкриває,
Як птаха в висоту несе, несе,
Та радість, щастя нам дає...

Вірші, як люди - різноманітні,
І пристрасні,  і колоритні,
Шалено серце битись заставляють,
І гіркоту та смуток залишають...

Вірші,  в душі чуттєвий подих,
Ніжність, ласка та печаль.
Вони всю душу обгортають,
Любов’ю,  щастям наповняють...