arctic monkeys The Hellcat Spangled Shalalala

Морриган Машекина
The Hellcat Spangled Shalala

Just when things are getting complicated in the eye of the storm
She flicks a red-hot revelation off the tip of her tongue
It does a dozen somersaults and it leaves you supercharged
Makes me wanna blow the candles out just to see if you glow in the dark

Shalalala
Shalalala
Shalalala
Shalalala

Home sweet home, home sweet home, home sweet booby-trap
I took the batteries out my mysticism and put ‘em in my thinking cap
She’s got a telescopic hallelujah hanging up on the wall
For when it gets too complicated in the eye of the storm

Shalalala
Shalalala
Shalalala
Shalalala

Oh…

And in a hellcat spangled cavern
When your judgement’s on the run
And you’re acting like a stranger
Cause you thought it looked like fun
Well did you ever get the feeling
That these are things she said before
Her steady hands may well have done the devil’s pedicure
What you waiting for?
Singing another fuckin’ Shalalala

Shalalala
Shalalala
Shalalala

перевод:
Ведьма в блёстках Shalala

Когда всё становится сложным,
В глазах шторм.
Она развратно щёлкает языком
И делает дюжину сальто,
Оставляя вас шокированными.
Заставляя меня задуть свечи,
Просто чтобы увидеть
Краснеете ли вы в темноте.
Shalalala
Shalalala
Shalalala
Shalalala
Дом милый дом, дом милый дом,
Дом милая западня.
Я изъял батарейки из своего мистицизма
И всё серьёзно обдумал
Она получила благословение
Повесится на стене
Когда всё становится сложным,
В глазах шторм.
Shalalala
Shalalala
Shalalala
Shalalala

Oh…
И в пещере ведьмы в блёстках
Когда все ваши рассуждения ошибочны?
А вы чувствуете то,
Что она говорила это раньше?
Надёжные руки сделают дьявольский маникюр,
Что же ждать дальше?
Спойте другой грёбаный Shalalala

Shalalala
Shalalala
Shalalala