explosive n heroin

Куропаткина
Чутно, як гучні салюти
ворушать балкони,
Як у запальничках
закінчується бензин,
Як летять над рельсами
потомлені спектоні вагони,
Як на підсвічник
обрущується парафін,
Як сотні постерів
кричать, що ти не один
А насправді нічні вулиці
- твоя домівка
І ти мрієш про героїн
та вибухівку