Пошук

Катя Стрельникова
Чого шукати і кого знайти,
Коли уже нічого не бажаєш.
Коли в житті твоїм нема мети,
І ти, на жаль, нічого не чекаєш,
У світі сліз, ілюзій, самоти.
Кого втрачати коли в серці біль,
З ким пити чай, коли одна сумуєш?
Якщо в уші не спека – заметіль,
Тоді кого од відчаю врятуєш?
Куди іти, коли немає цілі,
Ким стати, коли зраджений життям?
Як вірити, якщо убили мрію,
У світі без жалю і каяття?