Я Б

Катя Стрельникова
Я б жила у вікні,
Захопилася б рухом та часом.
Фокус брала б на осінь,
У весни купувала б прикраси.
Я б жила у тобі,
Стала б серцем, душею та тілом.
Стати вітром для тебе,
У спеку шалену хотіла б.
Стала б світлом на небі,
Росою на квітці сухій.
Якщо це тобі треба,
Загинула б в тиші німій.
Стала б сонцем вчорашнім,
Наступним випадком з життя,
Я б жила у нещасті,
Щоб створити тобі майбуття.