Ти просто друг

Катя Стрельникова
Ти просто друг, так склалося життя,
І гумкою не стерти все написане.
Ти просто друг, не буде майбуття,
Сценарій існування вже написано.
Дощу графіті намалюють ніч,
В якій одна подушку обіймаю.
В якій тебе до себе вже не кличу,
Хоча у підсвідомості чекаю.
Ти просто друг, пробачила за це,
Тепер вже не важливо все, що було,
Ти просто друг, не будемо про це,
Що ж буде далі? – Я ще не збагнула.
Забуду я життя солодкі миті,
Змете метіль любові ясні очі.
Та тільки я не знаю як прожити,
Безбарвні дні та прохолодні ночі.
Ти просто друг, так склалося життя,
І гумкою не стерти вже написане.
Ти просто друг, немає вороття,
Сценарій існування уже списано.