Пробач

Катя Стрельникова
Без слів пробач,
Прошу не плач,
Нічого в нас не вийшло.
Я твій пробіл,
Ти мій палач,
І все. Тут зайві вірші.
Без крил лети,
Без слів іди,
Тут пройдені повтори.
Тікай – кричи,
Забудь – мовчи,
Заснули коридори.
Нажми delete,
Скасуй політ,
І не шукай минуле.
Іди у світ,
Бувай – привіт,
Кохання потонуло.