МА МО ТЕ, ЩО МА МО

Катя Стрельникова
Маємо те, що маємо,
Недопиту каву, відкриту фіранку.
Шукаємо те, що шукаємо –
Вчорашнього ранку.
Бачимо те, що бачимо,
Очі пусті до знемоги.
Кличемо, за звичаєм – допомоги.
Робимо те, що робимо,
Вбиваємо словом вчинок.
Можемо те, що можемо –
Виносимо душу на ринок.