Запах спогадiв

Катя Стрельникова
Від тебе пахне нафталіном.
Дивно.
Від тебе пахне нафталіном кохання,
Нафталіном болю і
Нафталіном смутку.
Від тебе пахне нафталіном.
Цей запах мучить моє сьогодення,
Цей запах нагадує тобі про минуле.
Від тебе пахне нафталіном страждання.
Дай мені крихту його,
Щоб я була хоч трішечки схожа на тебе
І на твоє серце.