Червона стрiчка

Катя Стрельникова
А мені подарували червону стрічку,
А я пообіцяла її носити.
Вийшла на вулицю,
А від мене тікають люди.
Зайшла до магазину,
А мене бояться.
Повернулася додому,
А там самота.
Зателефонувала до друзів,
А вони сказали, що їх немає вдома.
Нікого немає.
Залишилася тільки я.
Тільки я та червона стрічка.