Кава з янголами

Катя Стрельникова
До мене на каву прийдуть янголи
І скажуть.
Що пють jakobs без цукру.
Вони даватимуть мені поради
Присипані цукровою пудрою,
Замість звичних цукерок з горіховою начинкою.
Вони створять нову реальність
В якій кохання буде анімацією,
В якій невдалу посмішку можна затерти гумкою.
До мене на каву прийдуть янголи,
А я покладу до кави цукор.
І щоб ніхто не бачив, одягну сонце замість окулярів
На свої скляні очі.
І щоб ніхто не приходив.
Бо я, закутавшись у ковдру,
Від сьогодні буду чекати на створене завтра.