Погоди...

Амма Хэстер
Любить   тебя не  перестану...
Одиночество  вдогонку  закричит
Теперь я  вольной  птицей  стану,
А сердце,сердце...застучит...
Глаза подобны  океану
Когда беда,так  оглушит
Волной  зализывает  рану
И  дождь  по  листьям застучит
Лишь о  тебе  молиться  стану
А сердце  рвется из  груди
Не трону струны душ,гитару
Судьба же шепчет - погоди

Wait a little..


Will not leave off to love   you ..
Loneliness  will begin to cry after
Now I  by a free  bird  to the figure,
And heart, a heart..will begin to knock..
Eyes are similar  to the ocean
When misfortune, will stun so
Licks  a wound a wave
And  a rain  will begin to knock on  leaves
Only about  you  to pray  to the figure
And a heart  breaks a secret from  a breast
I will not touch strings of the souls, guitar
A fate whispers - wait a little


Почекай..

Любити   тебе не  перестану..
Самотність  навздогін  закричить
Тепер я  вільним  птахом  стану
А серце, серце..застукає..
Очі подібні  до океану
Коли біда, так  оглушить
Хвилею  зализує  рану
І  дощ  по  листю застукає
Лише про  тебе  молитися  стану
А серце  рветься з  грудей
Не торкну струн душ, гітари
Доля ж шепоче - почекай