Не судьба...

Амма Хэстер
Девочка в платице там подвенечном
На струнах души пропоет...
И рядом ,в белом фраке безупречном
Ее жених ,простившись,прочь уйдет

Не судьба ...не судьба
Быть  с тобой,быть  вдвоем
Ворожба   да божба
Разливаем  и пьем

То движенье во тьме
Мы вдвоем на земле
Услышать звон в тишине
Как светло на душе

Не судьба ...не судьба
Быть  с тобой,быть  вдвоем
Ворожба   да божба
Разливаем  и пьем


Not fate..



Girl in platitse there wedding
On strings of the soul will sing..
And alongside, in a white tail-coat blameless
Her groom, saying goodbye, away will go away

A not fate ..is a not fate
To be  with you, be  two together
Fortune-telling   and oath
We pour  out and drink

That motion is in darkness
We two together on earth
To hear ringing in silense
As light on the soul

A not fate ..is a not fate
To be  with you, be  two together
Fortune-telling   and oath
We pour  out and drink

Не доля..

Дівчинка в платице там вінчальному
На струнах душі проспіває..
І поруч, в білому фраку бездоганному
Її жених, попрощавшись, геть піде

Не доля ..не доля
Бути  з тобою, бути  удвох
Ворожба   та божба
Розливаємо  і п'ємо

Той рух в пітьмі
Ми удвох на землі
Почути дзвін в тиші
Як ясно на душі

Не доля ..не доля
Бути  з тобою, бути  удвох
Ворожба   та божба
Розливаємо  і п'ємо