ПРО ТЕБЕ

Катя Стрельникова
Написати про тебе червоною пастою
І зробити все так, щоб кидалося в очі.
Встановити зв'язок з чорно-білою масою,
Зрозуміти, що більше тебе я не хочу.
Зупинити думки стоп-сигналом автобуса,
І летіти у прірву на ржавому ліфті.
Утопити макети кругловидого глобуса,
Загубити думки у холодному місті.
І щоб далі ¬ мовчати. Щоб більше не плакати,
І щоб далі робити циклони без дії.
Розуміти, що ми могли б бути однакові,
Розуміти, що жити без тебе не вмію.