Мiсто

Катя Стрельникова
Вулицями міста-клоуна,
гуляють розгублені бі сексуали.
Вони говорять про мораль,
Вони критикують наші правила.
Вони не помічають інших,
бо мають задовгий ніс.

Вулицями міста-збоченця,
ходять приречені педанти.
Вони підлаштовуються під світ,
Вони живуть за старим зразком.
Вони шукають новизну на старих кіноплівках.

Вулицями ідеального міста
ніхто не ходить.
Воно спить німим сном,
Воно нічого не бачить,
У ньому - ніхто не мешкає.