Право!!!

Катя Стрельникова
Ти маєш право жити.
Пити, палити, пити.
Ти маєш право жити,
Пробачати, гнобити.
Ти маєш право на гордість,
На святість, політику, молодість.
Ти маєш право на все,
Тому тебе вир у життя понесе.
Не маєш права убити,
Не маєш права змовчати.
Не маєш права дурниці робити,
Та маєш дурниці казати.
Ти маєш право…
Не маєш права…
Живи цікаво!
Палай яскраво!