Спогади

Катя Стрельникова
Завтра я просто розбилася,
Сьогодні склала всі речі,
Нагодувала кота.
Виявила, що квартира пуста.
Дзвонила, просила пробачення,
Дивилася фільми улюблені.
Зранку радість побачила,
Зустріла любов загублену.
Багато чого не дочула,
Багато чого не зробила.
А потім, вже завтра – розбилася,
Бо жити як треба не вміла.