Я вsдкрила тобi свою душу

Катя Стрельникова
Я відкрила тобі свою душу
на я ку ти побивсь об заклад.
"Ящик чернігівського світлого", -
сказав ти своїм друзям
І вони програли.
Я відкрила тобі свою душу,
а ти витер нею губи
забризкані пивом.
Я відкрила тобі свою душу,
а ти, не задумуючись,
викинув її з третього поверху.
Але не врахував одного -
твоя душа, продана за пиво,
мені ніколи не була потрібна.
Вибач!