Весняне почуття

Катя Стрельникова
Велика весна, співають коти,
Вибігають гуляти на вулиці Полтави.
Як дикий кіт, на вулицю вийшов і ти,
в душі співаючи пісню на дві третіх октави.
Та що робити, якщо такі як ти,
тиж вирішили погуляти?
Вони й справді, наче березневі коти,
хочуть миші своєї впіймати.
Вийди. Подумай. Почухай потилицю,
може знайдеш "дику кішку".
Вона скромно, чи з викликом, на тебе подивиться,
потім слідом (виляючи пишним хвостом)
піде нишком.