Я стану клоуном

Катя Стрельникова
Коли зіжмаканий слід твоєї душі,
Опиниться на купюрі євро,
Я стану клоуном.
Коли ти скажеш з посмішкою,
Що мене звати "помилка",
Я стану клоуном.
Коли ти відбереш у мене останню надію
І хтиво посміхнешся,
Я стану клоуном.
Бо клоуни завжди посміхаються,
І ніхто не бачить, як їм сумно
На дев'ятиповерховому даху самотності.